logo Aikido Centrum Haarlem

Aikido Centrum Haarlem

Aikido WorkshopsVoor wie?
De aikido workshops zijn bestemd voor bedrijven, personeelsuitjes of vriendengroepen. De workshops kunnen bedoeld zijn als kennismaking met aikido als niet agressieve, niet competitieve krijgskunst, maar ook als middel om de communicatie binnen teams te verbeteren, veranderingsprocessen op gang te brengen of te versterken. Het kan weerstand bewerkbaar maken en handvatten bieden om het onderlinge contact te versterken en te verdiepen. Aikido is beweging, is warmte, is energie!

Workshop aikido, kennismaking met aikido op maat

Wat houdt de workshop in?
De inhoud van de workshop varieert naar wens en wordt op maat samengesteld. Het accent kan liggen op een kennismaking met aikido als krijgskunst. Hierbij staan de centrum versterkende aikido warming up en de aikido technieken op de voorgrond. Men kan echter ook kiezen voor een benadering van aikido als een vorm van interactie waarbij de (fysieke) wissel­werking tussen de deelnemers voelbaar maakt wat een ieder bij de ander teweeg brengt. Naast de warming up en de aikido technieken schenken we ruim aandacht aan thema's als: centreren, ruimte creëren, oplossingsgericht zijn, contact maken en behouden, flexibiliteit en standvastigheid, leiderschap en weerstand.

Aikido is kracht in zachtheid, is communicatie, is als het leven zelf!

Workshop aikido, kennismaking met aikido op maat foto-2

De workshops duren maximaal twee uur en kunnen op iedere locatie plaats­vinden. Een mat is niet noodzakelijk, wel voldoende ruimte om te kunnen bewegen. Het zijn licht sportieve ontmoetingen waarbij fysieke beperkingen nauwelijks een probleem vormen.


Wilt u meer weten over aikido workshops of wilt u een afspraak maken: 
mail Paul, of bel hem op 06-24213175.